Frost

Hihi, då åker jag till Paris då! Tre dagar med shopping och jag lovar att ta mycket bilder, främst för min skull kan jag tänka mig.. Ha det bra, sköt om er, så synns vi på Lördag. Puss och au revoir!


Sticka

Just nu sitter jag typ och hoppar upp och ner på stolen i takt till kooks "Tick of time", världens härligaste låt. Jag har så himla mycket överskotts-energi nu för tiden. Kanske för att jag har fått sova ut (äntligen) och för en gångs skull inte somnar lagom till halv 5 sådär. Ja, nu känner jag mig glad. O så glad! Lite hoppträning på det, så lyser jag nog mer än en lampa med ett duracell-batteri. Nästan ialla fall.

ps. Blondinbellas blogg är back on track. Vet ni hur jag blev när jag upptäckte det? Hysterisk. ds.


Stam

Huva. Jag borde vara i säng allaredan. Men jag är inte trött. Då är det väldigt svårt att sova. När man tittar på klockan då och då och bara inser att man skulle kunna stanna uppe hela natten. Tillslut, när man har läst alla bloggar i hela universum, spelat lite crazy-taxi på facebook och till och med tittat igenom idol-annas bilddagbok, börjar man inse att det är dags att gå och lägga sig. Ändå sitter man kvar. En kopp te och så är man inte ens det minsta trött. Ring mig om två timmar så ska ni nog se att jag har somnat i soffan framför tvn och vänner. Men nu?
"Ska vi ta det dära maratonloppet eller, Astrid?" Jag är pigg som en lärka!
Och juste! Nu ställer man ju om klockan en timme bakåt! Vintertid, u know. Se, där vinner jag en timme. Tjolahopp!

nu är det bara 3 dagar (och en sömlös natt) kvar till paris!

Sand

Min katt Milton är så härligt konstig. Han jamar alltid när han ska hoppa upp på någonting, han kan "sitt!" och han älskar gurka, böngroddar och tomat. Och majs också! Så fort man öppnar en burk med majs kommer han springade. Däremot äter han inget annat kött än sitt torrfoder och tunna skivor skinka. Man kan ju tycka att han skulle gilla fisk i alla fall men det närmaste på den fronten är att han slickar av tomatsåsen i tonfisk-konserven. Nu står han i (ja, i) diskhon och slickar av vattnet där. Fastän hans vattenskål står tre meter ifrån honom.
Men egentligen kan man ju inte blaima honom. Man måste ju kunna roa sig själv.

Jag sitter här, med ett glas morotjuice och äter skivade äpplen (ja, faktiskt) och funderar lite.
Såklart glömde jag engelska-böckerna i skåpet så jag inte kommer kunna plugga riktigt lika mycket som jag skulle önska.
Sen så är det ju också det faktum att det är sista dagen innan höstlovet.
Det var lite kul när våran engelska-lärare sa "easter-holiday" och inte insåg förren vi påminde honom att det faktiskt betydde påsk.
Det är som jag läste i "vår förbannade rätt":
"Jag blir så arg över att folk skriver "barn är framtiden". Barn är nu, lika mycket som alla vuxna."
Lindas hatord är läckert. Jag har inte kommit på mitt än. Det ligger någonstans i bakhuvet.
Snart börjar Hells Kitchen. Det är nog bara jag och Nora i hela Sverige som tittar på det.
Jag har fortfarande inte hittat mina nycklar. Någon som har sett dom? Börjar bli smått desperat...
Jag vill att Blondinbella ska börja blogga igen.
Jag fick barnbidraget i tisdags. Äntligen!
Ödet tror jag inte alls på. Det är något människor har kommit på för att ha något att skylla sin tur & otur på.
Mer människor som Natalie-som-ägde-en-gren behövs i Sverige. Äkta julgransuppfödare alltså.
Det funderar jag över. Nu är äpplerna slut.

Hare

Visst är det lustigt när du träffar personer, som har funnits i ditt liv (ialla fall på en kant) för år & år sedan, igen? Vi ska ju nu få en ny lärare efter Daniel (snyft) och vi hade aldrig träffat honom. Vi hade alla hört att han hade backslick och var värsta snobben typ. Så kom han in på idrottslektionen och jag tyckte att jag kände igen honom så hilma mycket (Han hade INTE bakslick!) Efter ett tag kom jag på att han var hysteriskt lik min gamla idrottslärare Christan på Tullingebergskolan som jag gick på tills 3:an. Alla från gamla Tullinge kände också igen honom så vi frågade om han möjligtvis hade en släkting som hetter Christian. Han skrattade lite och det visade sig att Fredrik var tvillingbror med honom! Nåja, jag träffade alltså aldrig Christian igen, men om jag inte hade vetat att Fredrik hette Fredrik och han var Christians tvillingbror hade jag rusat rakt fram och kramat honom. Faktiskt.

Och så har jag tappat bort mina nycklar också! Fy fan för borttappade saker, jag hatar dom! Om det är någon som ser mitt nyckelknippe med 3 stora och en liten nyckel + en botkyrkabyggen-öppnare så kan ni väl hojta till. Det känns inte alls bra att gå och veta att dom ligger någonstans eller att någon kanske har tagit dom och kommer göra inbrott i huset. Nej, usch, jag ska inte negga. Jag hittar dom säkert imorgon. Peppar peppar!

Idag ska jag inte plugga någonting! Jag har inga läxor tills i morgon. Vet ni hur härligt det är? Jag har verkligen börjat uppskatta dom här sällsynta kvällarna och jag ser fram emot Room Service och att gå & lägga mig tidigt ikväll.

Och nu är det bara 6 dagar kvar till Paris!


Fluga

Ja må dom leva utiiii hundrade åååååååååååååååår! Grattis syster, 18 år idag och mamma, "22" år i söndags! <3

Tänkt vad snabbt det börjar blir mörkt nu. Jag sitter här och skriver, kom hem för någon timme sen eller så. Redan börjar det skymma lite smått. Det blir så mycket jobbigare då, både att gå upp på morgonen och hålla sig vaken på kvällen. Jag måste verkligen lida av seriös sömnbrist; jag är trött hela tiden.

Och jag ska väl inte vara sämre än http://wcm.blogg.se/ och säga att vi hade anslutningsfest för allas våran Danne idag. Vi kommer ju träffa honom imorgon, men inte ha några mer lektioner. Det känns som om alla lärare slutar, alla bra, och jag tror vi bara har en lärare kvar från förförra året. Det är så sorligt! Efter idrottslektionen satt alla och grät för att vi fick en kram av honom, undrar hur det blir imorgon! Han åker ju fan till Karlskrona! Som vi har skrivit säkert tusen gånger den senaste veckan på olika ställen, det ena mer ironiska än det andra; Vi kommer sakna dig, Daniel (räkan, sillen, strömmen) Boström!

Vi hade So som sista lektionen och då hade vi en vikarie. Johan hette han tror jag. Vi skulle debattera så vi blev indelade i grupper och argumenterade för & emot dödsstraff och fri abort. Jääävlar vad våran grupp ägde alla! Shit, vad det är kul att argumentera.

Nu ska jag sörja lite över att jag har yttligare ett amerikabrev att skriva, sen ska jag åka och rida. I mörkret, minsann. Och  glöm för guds skull inte "I ditt ansikte" ikväll!  

"Fula människor kan ju också vara smarta..." / Linda, inte alls ytlig.
8 dagar kvar till Paris!


Bi

Alla ger Angelica en stor kyss för designen!

Mossa

Logik borde vara den egenskap en människa har mest av. Ändå verkar jag sakna min helt. Idag till exempel. Vi skulle ju redovisa vårat magasin och vi bland dom två grupperna som spelade upp det live. Därför hade vi en del ombyten eftersom varje person var flera olika karaktärer i programmet. Jag och Linda var de ökända Urban och Harry och hade därför likadana jackor. "backstage"(korridoren som leder till salen vi var i) var det ganska kaotiskt. Kläder som låg överallt och när vi sedan var klara skulle jag ta en jacka att ha på mig då. Jag hittade en jacka som liknade min och tog den. När vi sedan städade och skulle gå så upptäckte jag att min mobil var borta. Jag sprang lite panikartat runt i skolan och letade efter den sista minuterna innan vi slutade. Jag tänkte leta en sista gång och bestämde mig för att gå till matsalen för att se om den kanske kanske kanske hade ramlat ut när jag åt innan framträdandet. Halvägs dit får jag en snilleblixt eller nåt, kanske är det nån som ropar nåt om kavajer. Jag vet inte, jag kommer inte ihåg. Men helt plöstligt vänder jag mig till Linda och ropar tvärs över skolområdet om hon tror att vi har tagit fel jackor. Hon tittar efter i väskan efter jackan och gissa vad som ligger där? En tops (som jag "tappade bort" innan mobilen) och min kära mobil. På ljudlös såklart. Kunde ingen ha kommit på att det kanske var så att vi tog fel? Vart är logiken liksom? Och folk som kallar mig smart.

Ja, nu är ialla fall denna helvetes-mycket-läxor-vecka med två prov, en konsert, en redovisning och ett läxförhör över. Tack och tack för det. Nu ska jag sova så jag är utvilad inför nästa vecka då nytt tema, med en ny slutlektion och nya prov kommer. Halleljuja. Not. Det tar ju aldrig slut.

"Min första reaktion var att lägga mig ner och göra sit-ups." / Sofie (den mest otränade människa jag känner, eller nästan ialla fall) efter att någon hade sagt någonting dåligt.

11 dagar kvar till Paris!

Asp

Jag fick värsta städrycket idag. Det var smutsigt i köket, vardagsrummet och badrummet. Det måste vara farligt att leva bland så mycket damm. Så jag plockade i och ur diskmaskinen, dammsög, torkade av, fluffade kuddarna, plockade undan... Det var som något slags firande. Nu är alla prov som vi haft i veckan slut så jag behövde inte plugga alls, utan kunde göra vad jag ville. Jag kände att jag hade vart extremt ohjälpsam ünder denna "pluggarvecka" kan vi kalla det så jag kände att jag skulle vara snäll. Och ack så bra jag känner mig nu. Klockan är tjugo över nio och jag sitter redan i pyjamas och glasögon för sjutton. Det är värt en applåd.

Vi ska ha redovisning i morrn för vårat tv-magasin. Vi vet fortfarande inte vad den ska heta. Vi har pratat mycket, Tuttifrutti-hörnan-namnet har skapat en sorts hat-kärlek. Om det är nån som har nåt förslag, vänligen säg till senast 07.11 i morgon då jag beger min mot tåget. Nej, jag får fundera på detta.

Nej, fan, jag missade precis 21.21! Gör ni också så att ni pussar eran mobil varje gång klockan blir typ 07.07 eller 16.16 eller 20.20? Det gör jag. Och när hon blir 11.11 eller 22.22 eller 00.00 eller 12.34 så önskar jag mig dessutom nåt. Lite glam i vardagen sådär.

Och nu är det bara 13 dagar kvar till Paris!


Igelkott

Yo, wazz pumpin? Nu vill jag passa på att tipsa om mina vänners nya smått oseriösa blogg, http://wcm.blogg.se/. Jag ser fram emot många sena kvällar av härliga skratt och jag önskar dom lycka till i blogg.se's hårda värld. "Vi alla älskar chill och chili."


Kantarell

Det är ett välkänt faktum att man alltid ser ut som skit när man träffar någon känd. Och visst är det så att man alltid har tänkt ut i förväg att om man någonsin träffar den personen ska man säga det och det, men när det väl inträffar står man där helt blank. Ja, man kan ju inte mer än att instämma. Frida och jag var inne i stan, shoppade lite och åt lunch. Vi skulle egentligen åka hem, men jag ville så gärna gå till Urban. Vi gick förbi kunsträdgården på vägen, jag tittar åt höger på grund av en duva och gissa vilka jag ser? Anna, Jesper och Lou-lou från idol! Vi blev helt mållösa. Vi gick fram försåts, men det enda jag fick fram var ett fejkskratt och ett: "Är det ni som är från idol?". Haha, jag ska inte låtsas att jag är värsta idol-fanet, men det är klart att man borde ha gjort någonting annat än bara stått och fnissat.

Jag hittade en jättefin tröja på Beyond retro också. Första köpet på den affären nånsin. Jag har faktiskt lite svårt att köpa kläder second hand, men jag är glad att jag köpte den. En randig t-shirt-modell som jag har letat efter i evigheter. Den, tillsammans med världens godaste plättar, kändisglamour och frida gjorde dagen till en efterlängtad sådan. Nu är jag posetiv igen.

Och nu är det bara 16 dagar kvar till Paris!

Snigel

Jag har råkat ut för en yttligare deprition dom senaste dagarna. Ständiga bad-hairdays, mycket läxor, för mycket mörker. Men idag kom vändpunkten tror jag. När jag gick till skolan var det jättekallt och frostigt, jag satte på mig ett par vantar till och med och sen när jag kom fram till skolan luktade det mandarin för att Elsa hade ätit det. Då fick jag värsta julkänslan. Det är nog som jag misstänkt alla år; så fort sommarlovet är slut vill man ha jul och så fort jul & nyår är slut vill man ha sommarlov. Fast i och för sej kan det ju vara ganska härligt att längta till nåt. Då blir man ju i alla fall dubbelt så glad när det väl blir julafton med snö, julgranar och Kalle Anka.

I torsdags hade vi orgienteringsdag, som vi brukar varje år. Jag var som vanligt med astrid och vi ägde så hårt. Man fick välja på g, vg eller mvg-bana och maxtiden var 3 timmar. Gissa vem som valde mvg-banan och kom in på tiden 1 timme och 50 minuter? Alla som bevittnade oss i skogen kan lätt intyga att vi kan konkurera ut alla skogsmullar i hela Sverige. Sen om vi skulle tappa bort oss så är det ju bra att man har Astrid. Niklas hörde oss minsann genom halva skogen som hon skrek.

Och jag har pratat med "Kookis"-Hugh-Harris-liknande snubben på ICA förresten. Shit, jag måste fråga honom om han har släkt i England eller ialla fall har hört bandet. Jag hörde Shine on på radion precis när jag och Frida såg honom, det tar jag som ett tecken. Ialla fall så öppnade han en ny kassa, jag släpade frida bort dit och sa hej när han sa hej. Så coolt, jag vet.

Nu ska jag titta klart på Desperate Housewives, fixa massäck tills i morgon, plocka undan i mitt rum lite snabbt och duscha. Och jag som lovade mig själv att jag skulle gå och lägga mig själv senast halv tio idag. Jag har verkligen ingen självdiseplin.

21 dagar kvar till Paris!


Ek

Nu när klockan börjar börja närma sig halv-elva finner jag mig själv sittandes framför datan och ha lite småtråkigt. Jag bad om en låt från Nico och låten jag fick var "Schnappi". Klart man börjar garva.

Frost

If it's a broken part, replace it
If it's a broken arm, then brace it
If it's a broken heart, the face it.
Hold your own, know your name and go your own way.
Everything will be fine.

Details in the fabric - Jason Mraz. Det är småsakerna, detajlerna, som räknas och blir till stora problem. Detta påpekade jag så vist till Linda idag. Jag älskar låten!

Idag spådde jag. Ni vet, när man ritar upp fyra rutor, man säger fyra killar som man "är kär i", peronen som spår räknar tills personen som blir spådd säger stopp, namnet siffran kommer på tas bort, så fortsätter man tills det bara blir ett namn kvar. Astrid skulle gifta sig med Marcus i lila, få 3 barn och bo på söder ("men jag ville ju bo på östermalm...").  Naturligtvis skulle då Astrid ge igen. och om vi ska tro "ödet" så bor jag om tio år på söder med Calle och våran hund. Några barn var hon för snål att ge oss, så vi får väl adoptera eller nått. Jag tror vi skaffar en guldfisk också, nu när jag tänker på det.

Imorgon är det orientering igen. Det är en sån sak som vi gör årligen i skolan och förra året var jag och Mollis utan tvekan bäst. Eftersom jag fortfarnade är lite sjuk och inte i toppform så kommer det antagligen sluta som förra året; Astrid sprang före med lappen, kartan och kompassen för att komma in i mål före Emanuel och Sture. Sen genar Astrid och sture försöker följa efter men springer rakt ner i ett dike. Haha. ja, vi hoppas på en repris.


RSS 2.0