Igelkott

Ibland får man bara för sig att go helt bananas, att göra någonting oväntat, helt impulsivt. Det hade hunnit bli kolsvart innan vi ens slutade våran oändligt långa so-lektion och när vi var på väg nerför backen får jag och linda den något briljanta ideen att gå igenom skogen hem, för att spara tid och just för att vi hade lite tråkigt. Det var ju lite läskigt också, helt mörkt och det ända ljus vi hade med oss var våra mobiler som inte hjälpte ett dugg. Trots lera, tappade vantar och otaliga omkulltrillningar så kände vi nog oss ganska nöjda när vi kom ut på vägen igen. Fast Lindas skor hade blivit rejält smutsiga. Stackarn.

Mörkret förvirrar mig. Jag vet inte ens när jag ska gå till skolan längre för att det fortfarande är mörkt  vid halv 8 och skolan är så läskig när det är mörkt ute. Särkilt när man är på väg upp från receptionen i trapporna och det är helt dödstyst. Man hör sina egna andetag till och med. Nej, jag blir inte anfådd över att gå upp några trappor, men det stämmer att jag måste börja träna upp min kondis igen. Jag ska nog fråga Nora om hon vill springa på söndag.

Nu sitter jag här och lyssnar på världens härligaste låt, "Belly Love". Jag kan den på gitarr. Hihi. Angelica har sagt att om vi hittar någon Kooks-konsert som vi vill gå på kan hon försöka fixa så vi får biljetterna billigare. Hennes pappa jobbar med nåt sånt. Go ahead, feel jealous. Om det är någon som vet någon liten mindre spelning där man kanske till och med kan få träffa dom, säg gärna till!

Nu ska jag gå och duscha och läsa lite i När jag hör din röst kanske. Skön dag i morgon ialla fall. Typ tre lektioner. Looking foreword 2 it. Sleep tight friends.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0